Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars in bananenblad recept
Zeebaars in bananenblad recept

Zeebaars in bananenblad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 220C.
Ontschub de vis en maak hem van binnen schoon.
Maak de knoflook schoon en snipper deze fijn.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn.
Was de wortels en rasp deze fijn.
Snijd de koriander zeer fijn.
Maak de tomaten schoon en snijd deze in blokjes.
Pers de limoen uit en bewaar het sap.
Voeg de knoflook, limoensap, zout en peper bij elkaar tot er een papje ontstaat en bestrijk de binnenkant van de vis hiermee.
Laat dit minimaal 1 uur trekken.
Rooster in een droge pan het cassavemeel.
Fruit in een hoge koekenpan de uien, wortels en tomaat aan met wat boter.
Voeg de koriander toe en breng op smaak met zout.
Voeg het cassave meel en de bouillon toe en roer dit goed door.
Vul de vis met de marinade en naai de buikwand dicht met naald en draad.
Wrijf het bananenbladeren in met olie en omwikkel de vis hiermee.
Leg de vis op een bakplaat of in een ovenschaal.
Zet het geheel in de oven en laat in circa 1 uur garen.
Serveer met gebakken aardappels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars in bananenblad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven