Zeebaars al Donostia con patatas

Ingrediënten

+ -
print

Voor de aardappelen:

Voor de zeebaars:

Voor de saus over de zeebaars:

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 190º Bekleed de bakplaat met bakpapier Leg de schijfjes samen met de en de erop.
  2. Schenk er de en witte over heen en maak op smaak met zout.
  3. Doe het een half uur in de oven.
  4. Na een half uur haal je de bakplaat eruit en leg de vissen op de aardappel Doe de en zout aan beide kanten van de vis.
  5. Doe het geheel voor een 30 a 35 minuten in oven.
  6. Let op dat de vis niet te droog wordt.
  7. Een paar minuten voordat de vis klaar is verwarm je de in een pannetje samen met de en de rode .
  8. Als de lichtbruin is blus jet het af met een scheutje .
  9. Haal de vis uit de oven.
  10. Maak de vis schoon.
  11. Seveer de schoongemaakte vis met aardappels en doe de saus met en rode over de vis.
  12. Lekker met een groene salade met en stokbrood.
  13. Een witte rueda uit Spanje smaakt hier heerlijk bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zeebaars en zeebaars is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Zeebaars al Donostia con patatas heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Echt overheerlijk recept, in de stoomoven klaargemaakt hierdoor blijft de vis lekker zacht en droogt niet uit. Om je vingers bij af te likken!
Mari 10 december 2011

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
511 kcal
25%2044 kcal
Vetten
6 g.
8%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
26 g.
10%104 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zeebaars al Donostia con patatas