In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd

Ingrediënten

+ -
print

Vissaus :

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven

Bereidingswijze

  1. , , peterselie en mengen met en .
  2. Vis portioneren, aan één zijde aanbakken in olijfolie en de andere kant insmeren met een eidooier.
  3. De broodkruimmassa op de vis verdelen .
  4. Vis in de oven mooi goud bruin afbakken op 180 graden C.
  5. snijden en au beurre bereiden.
  6. Sjalotten met de in klein beetje olijfolie aanzetten (niet kleuren).
  7. Afblussen met en de , erbij en laten inkoken.
  8. De saus afmaken met ingekookte , grove en opmonteren met boter.
  9. dresseren op het bord, de vis hierop leggen met de saus erlangs .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in broodkruim
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei
  • roomboter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
  • mosterd en mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter en room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd, mosterd, wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zeebaars en vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
155 kcal
7%620 kcal
Vetten
12 g.
18%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor In de oven bereide zeebaars met broodkruim en mosterd