Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars met courgette recept
Zeebaars met courgette recept

Zeebaars met courgette


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de vis voor je en smeer hem in met groene en zwarte tapenade, leg hierop wat half zongedroogde tomaten. Snijd de courgette zeer fijn en leg die op de vis. Snijd de tomaten ook in fijne schijfjes en leg deze erop. Snijd de vis in, leg de 2 delen op elkaar en stoom 3 minuten op 95C. Karameliseer de honing, voeg de olijfolie, de balsamicoazijn en de fijn gehakte tijm toe. Schik het visstapeltje op een bord, overgiet met de saus en steek er een basilicumblaadje in.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars met courgette recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Zeebaars met courgette heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Beste, In de recensie lees ik dat dit gerecht ook in de oven kan klaargemaakt worden. Enig idee hoe lang ongeveer de vis dan in de oven moet en op hoeveel graden?
    Virginie gaf dit recept op 17 februari 2017 4 uit 5 sterren
  • Heerlijk recept. Ik heb het in de oven gemaakt, en een beetje witte wijn toegevoegd. Het sausje werd dan overbodig. Bedankt!
    Bezoeker gaf dit recept op 15 augustus 2011 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven