Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zeebaars met venkel in papillot recept
Zeebaars met venkel in papillot recept

Zeebaars met venkel in papillot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de venkel schoon en snij m in flinterdunne plakjes hak de helft van de dille ,dragon en de bladpeterselie grof.
Vermeng met 1 theelepel venkelzaadjes.
Dep de vissen droog van binnen en vul ze met de kruiden. Maak drie inkepingen in het vel en wentel ook de buitenkant door de kruiden.
Kruid de vissen met peper en zout leg 4 grote vellen bakpapier open. Verdeel er de venkel over leg daarop de vis bedruip met olijfolie en 1 theelepel pernod bestrooi met de rest van de venkelzaadjes. Vouw dicht en zet 25 min in de op 200 c voorverwarmde oven. Roer een dressing van 2 delen olijfolie en 1 deel citroensap breng op smaak met peper en zout meng de rest van de kruiden met de rucola en de dressing.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zeebaars met venkel in papillot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven