Oosterse forel in papillot

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
    Maak de schoon en halveer ze.
    Spoel de lente-uitjes.
    Snijd het groen in reepjes en snijd het wit in ringen.
    Schil de wortelen en snijd ze in fijne staafjes.
    Maak de selder schoon en snijd hem eveneens in staafjes.
    Blancheer alle groenten samen 1 minuut in kokend gezouten water.
    Koel de groente in koud water en laat uitlekken.
    Maak het schoon en snipper de kern fijn.
    Snipper de knoflook.
    Wrijf het chilipepertje fijn in de vijzel.
    Verhit 7 eetlepels in een pan.
    Doe er de , het en de knoflook bij.
    Zet het vuur laag en laat 5 minuten smoren.
    Blus met het limoensap, de en de .
    Snijd 8 grote vellen bakpapier en leg ze telkens per 2 op elkaar.
    Bestrijk ze met de rest van de .
    Vul de met 4/5 van het groentemengsel.
    Leg ze op het bakpapier en schep er de rest van de groenten bovenop.
    Besprenkel met de soja-limoensaus.
    Vouw de papillotten stevig dicht en leg ze 30 minuten op een bakplaat in de oven.
    Leg de papillotten op borden en maak ze aan tafel open.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • forellen is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (2)

Oosterse forel in papillot heeft een gemiddelde waardering gekregen van 7 / 10 in 2 recensies
RESET

Vouw de papillotten stevig dicht en leg ze 30 minuten op een bakplaat in de oven.
jaccor 21 maart 2012
Wat je met de oven, de vis en de groente moet doen is niet duidelijk.
Agnes 12 maart 2012

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
468 kcal
23%1872 kcal
Vetten
33 g.
47%132 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
14 g.
5%56 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Oosterse forel in papillot