Zeewaardige zalmsalade

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Breng in een pan het en het bouillonblokje aan de kook.
    Kook de in de bouillon in circa 10 minuten op laag vuur gaar.
  2. Zet het vuur de laatste 5 minuten uit.
    Schep de voorzichtig uit de bouillon en laat afkoelen op een bordje.
  3. Breek de zalm in stukjes.
  4. Verwijder de harde draden van de .
  5. Halveer de in de lengte en snijd in kleine blokjes.
    Breng in een pannetje de witte , en de aan de kook.
    Voeg de toe en stoof de in circa 10 minuten gaar.
    Verwijder de .
  6. Breng het geheel op smaak met een beetje zout en peper.
    Rooster de circa 4 minuten in een droge pan.
  7. Laat even afkoelen en hak ze daarna fijn.
    Snijd de tomaten in blokjes.
  8. Snijd de bosuitjes in dunne ringen.
    Pluk de blaadjes sla.
    Meng in een grote kom de zalm, , tomaten, , en een scheutje extra vierge en breng op smaak met een beetje zout en peper.
    Snijd het in plakken.
25
25
25

Ook lekker om te maken

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • groentebouillonblokje en stokbrood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in stokbrood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en stokbrood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en stokbrood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • stokbrood kan sporen bevatten van noten en Allergie in pecannoten
  • groentebouillonblokje kan sporen bevatten van selderij en Allergie in bleekselderij
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje en stokbrood
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
536 kcal
26%2144 kcal
Vetten
35 g.
50%140 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
45 g.
17%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zeewaardige zalmsalade