Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Biefstuk teriyaki recept
Biefstuk teriyaki recept

Biefstuk teriyaki


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de biefstukjes in blokjes. Maak een marinade van een scheutje Teriyaki saus en 3 teentjes knoflook. Leg daar de biefstukblokjes in en laat het minstens 1 uur erin liggen. Snipper de ui. Verhit de wok met olijf olie erin op hoog vuur, doe de gesnipperde ui erin en roerbak het goudgeel. Voeg nu de biefstuk met de marinade toe en roerbak het ca. 3 minuten. Neem de folie en schep alles uit de wok op de folie en vouw deze dicht. Doe nog wat olie in de wok en voeg de groentes toe, pers er nog 2 teentjes knoflook bovenuit en doe een scheutje Teriyaki saus erbij en roerbak het ca 3 min. Voeg de biefstuk weer toe en nog 1 min. roerbakken en dan opdienen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit biefstuk teriyaki recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven