Biefstuk in rode wijnsaus met rozemarijn en geroosterde groenten
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jacob
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
Bereidingswijze
- Laat de grill of BBQ heet worden, schep de , 1 eetlepel olie, de helft van de , de knoflook en het door elkaar.
- Verdeel de over 4 grote vellen aluminiumfolie en pak ze in.
- Maak er nette pakketjes van en zorg dat de folie er stevig om heen zit.
- Rooster de dan in 30-40 minuten gaar.
- Draai de pakketjes vaak om en om.
- Bestrijk intussen de en de met wat overgebleven olie en zet ze apart.
- Meng de rode met het restant olie, en de knoflook in een NIET metalen kom.
- Voeg rijkelijk versgemalen zwarte toe.
- Leg de in de marinade en laat ze 25 minuten staan en dan goed laten uitlekken.
- Bak de met de , Leg ze daarna op een bord, dek ze af en laat ze staan.
- Leg de 2 minuten op de grill of BBQ, of tot ze gaar zijn en draai ze regelmatig om.
- Prik met en spies in de aardappels om te zien of ze gaar zijn, bestrooi ze met wat en zout op smaak en serveer de bij het vlees.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegrilde biefstuk met paddenstoelenjus en geroosterde groenten450m
-
Recept
Biefstuk met rode wijnsaus430m
-
Recept
Paddestoelen met biefstuk420m
-
Recept
Lamsbout met tijm, rozemarijn en mosterd450m
-
Recept
Riblapjes met rode wijnsaus450m
-
Recept
Biefstuk met paddestoelen en sjalotten420m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons en wijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 33 kcal | 1% | 132 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |