Allergie informatie: Bifteki
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo rundergehakt
- 2 eetlepel verse fijngesneden peterselie
- 1 eetlepel gedroogde munt
- 2 eetlepel olijfolie
- 2 eetlepel paprikapoeder
- 2 uien, fijngesnipperd
- 2 eieren
- 8 eetlepel paneermeel
- 1 theelepel peper
- 2 theelepel zout
- 1 theelepel oregano
- olie (optioneel)
- bloem (optioneel)
- kaas (optioneel)
Meer Recepten
- Bifteki
Met gehakt, knoflook en feta kaas uit Griekenland
4 porties - 40 minuten
Ovenschotels - nandy - Bifteki
Met gehakt, geitenkaas en gyroskruiden uit Griekenland
6 porties - 30 minuten
Hoofdgerechten - SharonKeeto - Bifteki (met feta gevulde gehaktballetjes)
Met gehakt, feta en munt uit Griekenland
4 porties - 45 minuten
Vlees - jaccor - Bifteki ( griekse gehaktballen )
Met rundergehakt, munt en feta uit Nederland
4 porties - 20 minuten
Bijgerechten - cannet
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Bifteki
- Allergieen informatie