Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Dending Boemboe Ketjap (pittig gekruide rundvlees) recept
Dending Boemboe Ketjap (pittig gekruide rundvlees) recept

Dending Boemboe Ketjap (pittig gekruide rundvlees)


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Maak de uien schoon en snij deze in fijne blokjes
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Maak de djahe schoon en rasp deze fijn
Maak de laos schoon en rasp deze fijn
Wrijf de ingrediŽnten voor de boemboe fijn in een vijzel tot een homogene kruidenpasta
Laat de kruidenpasta minstens een 1 uur rusten.
Snij de riblappen in blokjes
Wrijf de blokjes riblap met kerrie en paprika poeder, zout en peper in.
Bak de blokjes vlees aan en laat deze zachtjes gaar en bruin worden.
Voeg de boemboe toe aan het vlees en laat het geheel nog een keer warm worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit dending boemboe ketjap (pittig gekruide rundvlees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven