Daging Pedis (pittig rundvlees met bamboe)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Snijd de in stukken van 3 cm.
Snijd de in dunne reepjes.
Snijd de fijn en het vlees in dunne reepjes.
Meng de boemboe met de , de ketjap en het vlees en laat dit tenminste 1 uur marineren.
Meng de met het en de .
Verhit in een wok de en bak hierin de , de boemboe, de en de lenteuitjes voor 2 minuten en schep deze uit de wok. - Voeg dan het vlees toe en bak dit rondom bruin.
Vervolgens de overgebleven marinade toevoegen samen met het vissausmengsel en bak dit totdat de saus is ingedikt.
Vervolgens de groenten toevoegen en nog 2 minuten bakken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Daging Malakka (rundvlees met pinda's)42u30m
-
Recept
Kare Daging (curry van rundvlees)43u45m
-
Recept
Sapi daging boemboe menado pedis (zeer pittige gestoofde rundvlees)43u
-
Recept
Deng deng pedis (pittig rundvlees)445m
-
Recept
Sambal goreng daging peteh (pittig rundvlees gerecht)42u50m
-
Recept
Boemboe Bali daging dua (pittig gekruid rundvlees)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- ketjap manis is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- vissaus en ketjap manis past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in maizena
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 474 kcal | 23% | 1896 kcal |
Vetten | 14 g. | 20% | 56 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 40 g. | 15% | 160 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |