Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn recept
Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn recept

Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de varkenshaas minstens 4 uur in de olijfolie, rozemarijn, peper, olie en zout.

Bak de groenten, behalve de cantharellen, in wat olie.
Voeg de tijm toe en op smaak brengen met zout en witte peper.
Voeg de jus/bouillon toe. Kook de groenten tot ze gaar zijn.

Grill de varkenshaas tot medium, laten rusten voor 5 minuten.
Snijden en serveren op de groenten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven