Varkenshaas met gember
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Varkenshaas recepten
- Bereiden
- Kookboek van robancona
- 1 reviews
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Stoompan
Bereidingswijze
- Wrijf het vlees in met .
- Wikkel het vlees in bananenblad of aluminiumfolie en stoom het 30 minuten boven een mengsel van , en .
- Haal het vlees uit de stoompan en kook het bouillonmengsel snel in.
- Giet de saus over het vlees en garneer het met .
Ook lekker om te maken
-
Recept
Gegrilde varkenshaas met knoflook en rozemarijn450m
-
Recept
Varkenshaas met rabarber en gember41u
-
Recept
Varkenshaas speciaal in braadzak430m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met een farce van cashewnoten en paddestoelen41u5m
-
Recept
Varkenshaas gevuld met kruidenkaas en spekjes445m
-
Recept
Varkenshaas met gevulde champignons en courgette41u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillon
- bouillon kan sporen bevatten van gluten en Allergie in sojasaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in bouillon
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout en peper en bouillon past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Varkenshaas met gember heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 117 kcal | 5% | 468 kcal |
Vetten | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 22 g. | 8% | 88 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |