Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gekruide biefstukreepjes recept
Gekruide biefstukreepjes recept

Gekruide biefstukreepjes


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Snijd het vlees in dunne reepjes en leg het in een schaal.
Meng in een kom de knoflook, de steranijspoeder en de sojasaus en schenk vervolgens het gevormde mengsel over het vlees.
Meng dan alles goed door elkaar.
Dek vervolgens de schaal af en laat het vlees 2 uur koelkast marineren.
Verwarm voor de saus de olie in een wok.
Zet het vuur lager en bak de lente-uitjes 2 minuten.
Dan het vlees en de marinade in de wok leggen. Bak het vlees 3.5 minuten.
Voeg de lente-uitjes, de sojasaus, de sherry, de chilisaus en twee derde van het water toe.
Maak een papje van de ma´zena en de rest van het water en schenk dit in de wok.
Breng vervolgens de saus aan de kook en laat de saus al roerend zachtjes stoven tot het dik en helder is.
Schep dan het mengsel in een schaal en garneer met de reepjes lente-ui.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gekruide biefstukreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven