Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gestoofde speklappen met vijfkruidenpoeder


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de olie in de wok en voeg de suiker toe. Laat de suiker karameliseren en lichtbruin worden.
Voeg de plakken spek toe en wentel ze goed door de suiker.
Voeg de sojasaus, het vijfkruidenpoeder, het water en het zout toe.
Leg een deksel op de wok en laat het spek 40 minuten zachtjes sudderen. Keer de stukken spek 1 2 keer om.
Voeg eventueel nog extra water toe.
Breng het gerecht met extra sojasaus op smaak en dien op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gestoofde speklappen met vijfkruidenpoeder recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gestoofde speklappen met vijfkruidenpoeder heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Klopt dit wel? 2 eetlepels? vijfkruidenpoeder op 1 pond speklappen? Wel erg veel vijfkruidenpoeder.
    Annelies gaf dit recept op 2 januari 2018 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven