Gestoofde speklappen met vijfkruidenpoeder
- Herkomst China
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Jurie
- 1 reviews
Keukenspullen
- Wok
Bereidingswijze
- Verhit de in de wok en voeg de toe.
- Laat de karameliseren en lichtbruin worden.
Voeg de plakken spek toe en wentel ze goed door de .
Voeg de , het , het en het toe.
Leg een deksel op de wok en laat het spek 40 minuten zachtjes sudderen. - Keer de stukken spek 1 à 2 keer om.
Voeg eventueel nog extra toe.
Breng het gerecht met extra op smaak en dien op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bruine bonen met dobbelsteen speklappen430m
-
Recept
Babi Tjin (licht gekruide speklappen)450m
-
Recept
Hongaarse Speklappen42u15m
-
Recept
Daging dan kentang (gestoofde runderlappen met gebakken aardappelen)43u
-
Recept
Babi tulang cin (gestoofde gekruide varkensribbetjes)41u20m
-
Recept
Daging madura (gestoofde runderlappen in knoflook)43u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- sojasaus is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept (1)
Gestoofde speklappen met vijfkruidenpoeder heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 505 kcal | 25% | 2020 kcal |
Vetten | 42 g. | 60% | 168 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |