Allergie informatie: Hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap
Terug naar het receptIngrediënten
- 3 sjalotjes
- 2 teentjes knoflook
- 1 rode Spaanse peper
- 3 pers sinaasappelen
- 1 eetlepel citroensap
- 1 theelepel tijm
- 1 theelepel zout
- 2 theelepels peper
- 600 gram magere hamlappen
- 2 theelepels kruidenbouillonpoeder
- 3 eetlepels olie
Meer Recepten
- Baby fruithapje vanaf 4 maanden
Met banaan, liga en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Baby - iapm - Snelle goulash met rijst
Met hamlappen, rijst en paprika uit Hongarije
4 porties - 30 minuten
Rijstgerechten - c4th - Wild-saus
Met wildbouillon, rode port en sinaasappelsap uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Sauzen en marinades - lucyvader - Spies van hamlappen met stukjes appel
Met hamlappen, appel en bieslook uit Nederland
4 porties - 15 minuten
BBQ - tobkok - Snelle fruitsmoothie
Met banaan, appel en sinaasappelsap uit Nederland
1 portie - 10 minuten
Ontbijtgerechten - Judith1991
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Hamlappen gemarineerd in sinaasappelsap
- Allergieen informatie