Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Issaans varkensgehakt recept
Issaans varkensgehakt recept

Issaans varkensgehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schroei de sjalotten en de knoflooktenen in aluminiumfolie boven een gasvlam goudbruin. Stamp ze fijn en leg ze apart. Kook het vlees met het water 10 minuten onder af en toe roeren en schep het op een gote schotel. Roer de gebakken sjalotten en knoflook erdoor en voeg rijstegries, zout, citroensap en vissaus toe. Vermeng alles goed en voeg de helft van de munt, het geperste knoflook en de gehakte sjalot toe. Schep alles voorzichtig door elkaar. Serveer warm op een bedje an ijsbergsla en bestrooi met gehakte lenteui, de rest van de munt en de chilipoeder.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit issaans varkensgehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven