Varkensgehakt in thaise tomatensaus
- Herkomst Thailand
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Wok
Bereidingswijze
- Pel en snipper de sjalotjes.
- Snijd de overlangs doormidden, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees fijn.
- Verwijder de harde delen van het en snijd de stengels fijn.
- Wrijf de garnalenpasta in een vijzel fijn.
- Voeg de sjalot, pepers en het toe en wrijf alles tot een gladde pasta.
- Pel en snipper de knoflook.
- Maak de schoon en snijd ze in stukjes.
- Verhit de in een wok en fruit de knoflook.
- Roerbak de kruidenpasta mee tot hij gaat geuren.
- Voeg het gehakt toe en bak dit al omscheppend rul.
- Schep de tomaat, suiker, en 1 deciliter water door het gehakt.
- laat het geheel zachtjes sudderen tot er een gebonden saus ontstaat.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Issaans varkensgehakt430m
-
Recept
Thaise gehaktballen430m
-
Recept
Thaise biefstuksalade420m
-
Recept
Thaise Varkensreepjes430m
-
Recept
Thaise rundvleescurry43u45m
-
Recept
Thaise Varkensvleeskerrie445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- basterdsuiker en vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 348 kcal | 17% | 1392 kcal |
Vetten | 26 g. | 37% | 104 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 3 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |