Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalfslappen met roomsaus recept
Kalfslappen met roomsaus recept

Kalfslappen met roomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Breng 2 liter water in een pan aan de kook met de worteltjes, sjalotjes, kruidnagels, tijm en laurier en laat het kalfsvlees afgedekt op laag vuur erin gaar sudderen. Neem het vlees uit de pan en bewaar de bouillon. Snijd het vlees in stukjes. Verhit de boter in een pan en voeg al roerend de bloem toe tot een glad papje. Voeg al roerend 4 eetlepels bouillon toe tot een gebonden geheel. Voeg al roerend de creme fraiche met eierdooier toe en breng het geheel op smaak met citroensap en zout. Voeg al roerend de champignons met het vlees toe. Laat het geheel afgedekt op laag vuur 15 minuten sudderen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kalfslappen met roomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven