Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Karbonade met peer en camembert


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de camembert in dunne plakken. Was het basilicum en schud het droog. Houd wat blaadjes apart voor garnering. Snijd het overige basilicum in reepjes. Schil voor de rösti de aardappels, was ze en rasp ze grof. Meng de aardappels met de bloem en het ei. Breng op smaak met zout en nootmuskaat.
Schil de peer en snijd hem in vieren. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes.
Dep de karbonades droog. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan.
Bak de karbonades er aan beide zijden 4.5 minuten in. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal. Bak de peer kort in het hete bakvet en verdeel de plakjes over de karbonades. Beleg elke karbonade met 1 theelepel cranberrycompote, de reepjes basilicum en de camembert.
Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vorm van het aardappelmengsel kleine röstirondjes en bak portiegewijs in 5 eetlepels olie aan beide zijden goudbruin. Houd de rösti warm.
Bak intussen de karbonades ca. 3.5 minuten in de oven. Serveer met de rösti en de overige cranberrycompote. Garneer met de overige basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit karbonade met peer en camembert recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven