Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Rasp
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Snijd de in dunne plakken.
  2. Was het basilicum en schud het droog.
  3. Houd wat blaadjes apart voor garnering.
  4. Snijd het overige basilicum in reepjes.
  5. Schil voor de rösti de , was ze en rasp ze grof.
  6. Meng de met de en het .
  7. Breng op smaak met en .
    Schil de en snijd hem in vieren.
  8. Verwijder het klokhuis en snijd het vruchtvlees in plakjes.
    Dep de karbonades droog.
  9. Verhit 2 eetlepels olie in een grote pan.
    Bak de karbonades er aan beide zijden 4-5 minuten in.
  10. Leg ze naast elkaar in een ovenschaal.
  11. Bak de kort in het hete bakvet en verdeel de plakjes over de karbonades.
  12. Beleg elke karbonade met 1 theelepel , de reepjes basilicum en de .
    Verwarm de oven voor op 200 graden.
    Vorm van het aardappelmengsel kleine röstirondjes en bak portiegewijs in 5 eetlepels olie aan beide zijden goudbruin.
  13. Houd de rösti warm.
    Bak intussen de karbonades ca. 3-4 minuten in de oven.
  14. Serveer met de rösti en de overige .
  15. Garneer met de overige basilicum.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • camembert is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
189 kcal
9%756 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
5 g.
2%20 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Karbonade met peer en camembert