Karbonade met witlof ham en kaas
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Karbonade recepten
- Bereiden
- Kookboek van lekker_koken
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Snijd de stronken in vieren en haal de harde kernen eruit.
- Snijd de en de ham fijn.
- Bak eerst de een minuutje aan in een beetje olie en voeg vervolgens de ham toe.
- Laat een minuut op hoog vuur bakken en schenk vervolgens de erbij.
- Breng op smaak met zout en peper en voeg de geraspte toe.
- Draai het vuur laag, roer goed door en laat 5 min.
- pruttelen.
- Breng de karbonade op smaak met zout en peper.
- Snijd de fijn en verdeel het over het vlees.
- Haal de karbonade door de en bak ze in een beetje olie.
- Schep wat van het witlofmengsel op een bord en leg er een karbonade bij.
- Lekker met gekookte aardappelen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Karbonade met kerrie45m
-
Recept
Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus41u
-
Recept
Gevulde schnitzel met appel en witlof430m
-
Recept
Gebakken kalfslever met witlof, gefrituurde uienringen en gebakken aardappels450m
-
Recept
Cordonbleu Karbonade425m
-
Recept
Varkenshaas met preisaus en gekarameliseerde witlof41u
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- bloem is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room en kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- room en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 215 kcal | 10% | 860 kcal |
Vetten | 10 g. | 14% | 40 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 19 g. | 7% | 76 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |