Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Peultjes met rundvleesreepjes recept
Peultjes met rundvleesreepjes recept

Peultjes met rundvleesreepjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer het vlees in de ketjap en honing minstens 2 uur van te voren. Laat het vlees uitlekken en vang het vocht op. Maak de peultjes goed schoon en snijd de bosuitjes in ringetjes. Verhit 2 eetlepels olie in een pan en bak hierin het vlees op hoog vuur snel bruin. Voeg de groenten toe en roerbak het geheel op hoog vuur. Voeg aan het einde de overgebleven marinade toe en roerbak het geheel nog enkele minuten. Serveer er de gekookte rijst bij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit peultjes met rundvleesreepjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Peultjes met rundvleesreepjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Het marineren van de runder reepjes wel 24 uur van te voren klaargemaakt. Maar verder een heerlijk recept zeker aan te bevelen!
    Jaccor gaf dit recept op 20 mei 2015 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven