Varkensfilet met peultjes en tomaten
- Herkomst Nederland
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Aluminiumfolie
- Pan
Bereidingswijze
- Kook de rijst volgens de aanwijzing op de verpakking.
- Breng het vlees op smaak met en .
- Verhit 1 theelepel in een pan met anti-aanbaklaag.
- Bak het vlees in ca. 10 minuten rondom aan.
- Was ondertussen de en pel de knoflook.
- Hak de knoflook en de en voeg toe aan het vlees.
- Haal het vlees, de en de knoflook uit de pan en wikkel ze in aluminiumfolie.
- Pel de en snijd hem in partjes.
- Maak de tomaten en de schoon.
- Halveer de tomaten.
- Verhit 1 theelepel in het braadvet en fruit de erin.
- Bak kort de mee.
- Breng op smaak met en en een snufje .
- Voeg 5-6 eetlepels water toe en laat 5 minuten garen met het deksel op de pan, voeg na 2 minuten de tomaten toe en gaar ze mee.
- Breng de groenten op smaak.
- Snijd het vlees in schijven en serveer het vlees met de rijst en de groente.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Peultjes met rundvleesreepjes42u50m
-
Recept
Kalkoenschnitzels met asperges en peultjes450m
-
Recept
Varkensfilet met broccolisalade435m
-
Recept
ovenschotel met varkensfilet, paprika en aubergine42u10m
-
Recept
Gevulde Varkensfilet41u
-
Recept
Nonja-varkensfilet met limoen en chilipepers415m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 223 kcal | 11% | 892 kcal |
Vetten | 2 g. | 3% | 8 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 25 g. | 9% | 100 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |