Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rosbief met paprika en oestersaus recept
Rosbief met paprika en oestersaus recept

Rosbief met paprika en oestersaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd eventueel vet en pezen van het vlees en snijd het dwars op de draad in reepjes. Meng sojasaus, eiwit, ma´zena en peper en roer dit door het vlees. Verhit 1 eetlepel olie in een wok of pan met dikke bodem. Draai de pan rond zodat de olie ook de wanden bedekt. Roerbak gember, vijfkruidenpoeder, paprika, selderij en ma´s ca. 2 minuten op hoog vuur. Haal alles uit de pan en houd het warm. Verhit de rest van de olie in de wok en draai de wok rond. Schroei het vlees in porties dicht en bruin maar niet gaar. Doe al het vlees in de wok, voeg de groenten toe en de oestersaus toe. Roerbak op hoog vuur tot alles goed heet is. Bestrooi met lente-ui en serveer direct.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rosbief met paprika en oestersaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven