Rosbief met pesto en tomatencoulis
- Herkomst Belgie
- Categorie Vlees
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Rosbief recepten
- Bereiden
- Kookboek van veerleke
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Bestrijk de met de en leg hem in een ovenschotel.
- Laat kleuren in een voorverwarmde oven op 23O°C gedurende 15 min.
- Bestrijk het vlees met de en laat nog gedurende 10 à 20 min bakken op 190°C (hangt er vanaf hoe doorbakken u het vlees wilt hebben).
- Haal het vlees uit de schotel en laat het afgedekt rusten, bereid intussen de saus.
- Giet de bouillon in de ovenschotel en maak de braadresten los.
- Giet over in een ruime kom en breng aan de kook.
- Voeg er de en de bij en laat even inkoken.
- Kruiden met zwarte .
- Heel lekker met gestoofd witloof of gekookte broccoli en kroketjes.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Rosbief met kruidnagels met gevuld appeltjes en knoflookpuree41u20m
-
Recept
Provencaalse rosbief43u40m
-
Recept
Paddestoelenragout met rosbief445m
-
Recept
Rosbief met lichte uiencompote450m
-
Recept
Steak pesto met pepersaus41u
-
Recept
Lamsfilet gevuld met pesto, met een rodewijnbasilicumsaus445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in kippebouillon
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in kippebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van ei kunnen voorkomen in kippebouillon
- pesto en kippebouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in room
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van selderij kunnen voorkomen in kippebouillon
- room is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in kippebouillon
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 28 kcal | 1% | 112 kcal |
Vetten | 5 g. | 7% | 20 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |