Schnitzel Italiana  met risotto

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Pel en snipper de en de knoflook.
  2. Verhit de in een pan.
  3. Fruit de en de knoflook.
  4. Fruit de risottorijst mee.
    Voeg de toe en kook alroerend op laag vuur tot de is opgenomen.
  5. Breng ruim 600 milliliter water aan de kook en roer het erdoorheen.
  6. Giet de bouillon geleidelijk bij de .
  7. Kook 20-25 minuten onder af en toe roeren op laag vuur tot het vocht is opgenomen.
    Rasp de .
  8. Maak de schoon en schud hem droog.
  9. Was de kruiden, houd wat voor de garnering apart en snijd de rest van de kruiden fijn.
    Dep eventueel het vlees droog en snijd het in 3 stukken.
  10. Kluts de met en .
  11. Meng het met de helft van de .
  12. Wentel het vlees door de , dan door het eimengsel en daarna door de parmezaanpaneer.
  13. Druk het geheel een beetje aan.
  14. Verhit de olie portiegewijs in een pan met anti-aanbaklaag.
  15. Bak de schnitzels 2 minuten aan beide kanten.
  16. Houd ze warm.
    Houd wat apart voor de garnering en roer de rest van de (desgewenst wat kleiner snijden), de rest van de en de kruiden door de .
  17. Breng op smaak met en .
  18. Serveer de met de schnitzel.
  19. Garneer met de rest van de en de kruiden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • wijn, groentebouillonblokje, paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • wijn, groentebouillonblokje, paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, groentebouillonblokje, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in groentebouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
345 kcal
17%1380 kcal
Vetten
13 g.
19%52 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Schnitzel Italiana  met risotto