Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen) recept
Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen) recept

Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vlees in reepjes snijden.
Sjalotje en knoflook snipperen en in de olie 3 minuten fruiten.
Voeg de nootmuskaat, piment, kaneel, sambal en kruidnagelpoeder toe en fruit zachtjes een paar minuutjes door.
Vlees er goed door scheppen en nog een minuutje fruiten.
Voeg dan toe de ketjap, bouillonpoeder, laurier, asem, citroensap en azijn toe en voeg water toe tot het vlees net onder staat.
Roer goed door en laat 3.5 uur zachtjes pruttelen tot het vlees gaar is en de saus wat ingedikt.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit smoor djawa (stoofschotel van sukadelappen) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Smoor Djawa (stoofschotel van sukadelappen) heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9 / 10 in 2 recensies

  • Wij doen het zout en peper toevoegen na het stoven. M.v.g. Jacko
    Jaccor gaf dit recept op 18 december 2013 5 uit 5 sterren
  • Ik ben het recept aan het maken, lijkt me heel lekker en weer eens wat anders. Vraagje: Je vermeldt niet wanneer je peper en zout erbij doet? Tijdens het stoven toevoegen of pas erna? Ik heb het erbij... Lees reactie
    Muriel gaf dit recept op 30 november 2013 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven