Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofkarbonade met peperkoek recept
Stoofkarbonade met peperkoek recept

Stoofkarbonade met peperkoek


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wentel de stukken vlees in de bloem. Braad ze aan alle kanten goudbruin in de boter. Voeg er de gesnipperde ui, de tomatenpuree en de peperkoek met honing (in dobbelsteentjes gesneden) bij. Giet de vleesjus erbij en dek af. Laat het stoofpotje op een zacht vuurtje gaar worden. Reken anderhalf uur tot twee uur, het vlees moet goed gaar zijn. Breng op smaak met zout, peper en verse basilicum

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofkarbonade met peperkoek recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven