Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofschotel uit Vlaanderen recept
Stoofschotel uit Vlaanderen recept

Stoofschotel uit Vlaanderen


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Bestrooi het hacheevlees met peper. Houd het groen van de bosuitjes apart voor garnering. Verhit boter met olie in een braadpan en bak hierin het vlees in ca. 8 min bruin. Voeg de bosui en helft tomaten toe en bak nog 2 min. Giet er de wijn en bouillon bij met de Italiaanse kruiden (Of 1 theelepel gedroogde). Stoof dit op een laag vuur met de deksel op de pan ca. 2 uur. Kruid met peper en zout naar smaak. Voeg de courgette de laatste 15 min. toe. Schep er de halve perziken en rest tomaten vlak voor het serveren bij. Bind het vocht met maizena. Garneer met groen van de bosui. Serveer mer tagliatelle en een groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofschotel uit vlaanderen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven