Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Stoofvlees op Oud-Turnhoutse wijze recept
Stoofvlees op Oud-Turnhoutse wijze recept

Stoofvlees op Oud-Turnhoutse wijze


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de boter en snipper de ui. Voeg de ui toe samen met het runderbouillonblokje. Laat een beetje bruin worden. Voeg daarna het stoofvlees toe in kleine blokjes gesneden. Zorg dat alle kanten van het vlees mooi bruin worden. Voeg dan water toe. Zorg dat het vlees goed onder staat. Doe er de aromat, kaneel, laurierbladeren, honing, krenten, ketchup en de boterhammen aan twee kanten besmeerd met mosterd bij. Laat doorkoken en regelmatig roeren. Snijd de wortel in dunne schijfjes en voeg toe. Wanneer alles kookt, zet dan het vuur lager en laat alles nog ongeveer drie uur pruttelen. Als de saus nog niet dik genoeg is, kan een beetje bindmiddel toegevoegd worden.

Serveersuggesties

Serveren met: zelfgebakken frietjes en rauwe witloof.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit stoofvlees op oud-turnhoutse wijze recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven