Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tartaartje met bleekselderij recept
Tartaartje met bleekselderij recept

Tartaartje met bleekselderij


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de bleekselderij in stukjes van 2 cm. Pel de rode uien en snijd ze in dunne reepjes. Snijd de aardappelen in blokjes en kook ze in water met zout in 15 minuten gaar. Bestrijk de tartaartjes met 1 eetlepel olijfolie en bak ze in een koekenpan in 4 minuten per kant net gaar. Verhit de rest van de olie in een wok en bak de bleekselderij met kerriepoeder en tijm 4 minuten. Schep de uien erdoor en bak het nog 4 minuten mee. Voeg een scheutje water toe en breng het op smaak met zout. Stoof de bleekselderij in nog 5 minuten zachtjes gaar. Leg op 2 borden elk een tartaartje. Schenk een beetje water bij het bakvet en breng het al roerend aan de kook. Schep de gekookte aardappelen en bleekselderij naast de tartaartjes en schep de jus over de aardappelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit tartaartje met bleekselderij recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven