Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensfilet met mosterd-uienroom recept
Varkensfilet met mosterd-uienroom recept

Varkensfilet met mosterd-uienroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen, maak de champignons schoon en snijd ze in dunne plakjes. Snijd het spek in kleine blokjes. Dep de varkensfilets droog en bak ze in hete olie ca 5 minuten rondom aan in een grote pan. Strooi wat zout en peper over de filets en neem ze uit de pan. Bak het spek uit in het braadvet, Bak de uien en de champignons mee. Voeg 300 ml water, de slagroom en het bouillonblokje toe, breng alles aan de kook en laat het ca 5 minuten pruttelen. Breng de saus op smaak met zout, peper en de mosterd en bind alles met allesbinder. Leg de filets in een met olie ingestreken ovenschaal of in een grote braadpan (met deksel). Giet de saus eroverheen. Braad de varkensfilets ca 4 5 minuten in een voorverwarmde oven op 175 graden. Laat de filets de laatse 1 5 minuten braden zonder deksel. Was de peterselie, hak hem fijn en strooi over de filets

Serveersuggesties

Lekker met stokbrood en een salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensfilet met mosterd-uienroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven