Gevulde Varkensfilet

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Snijd de filet met een scherp mes in de lengte vanaf de voorkant heel diep in tot bijna het einde.
  2. Meng de room door de verkruimelde en voeg het gehakt, de , de , de , de en wat en eraan toe.
  3. Kneed alles goed door elkaar.
  4. Vul de filet met dit mengsel.
  5. Druk het goed tot voorin de filet.
  6. Verhit de boter en bak het vlees rondom bruin.
  7. Zet het vuur lager en laat met het deksel op de pan een 45 minuten gaar worden.
  8. Keer het wel af en toe.
  9. Haal het vlees uit de pan als het gaar is en laat het onder folie 10 minuten rusten.
  10. Voeg de toe aan het braadvet en laat het even doorkoken.
  11. Bind eventueel bij met wat allesbinder of maïzena tot sausdikte.
  12. Snijd het vlees in ca. 1,5 cm dikke plakken.
  13. Roer het uitgelopen vocht nog even door de saus.
  14. Lekker met gekookte aardappelen en groente naar keuze.
25
25
25

Variaties op Gevulde Varkensfilet

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde Varkensfilet
VariatieAantalGang
Gevulde varkensfiletrollade met spinazie en ei1Vlees
Gevulde varkensfilet met olijven en feta1Vlees
Gevulde varkensfilet1Ovenschotels

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in margarine
  • beschuit is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • beschuit past niet in een suiker-arm dieet.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in margarine
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in beschuit
  • beschuit en margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • beschuit en margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in beschuit en margarine
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in margarine
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
574 kcal
28%2296 kcal
Vetten
31 g.
45%124 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde Varkensfilet