Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Varkenshaasje met kersensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de varkenshaasjes met peper en zout. Smelt boter in een pan en leg de varkenshaasjes erin. Laat de varkenshaasjes 20 minuten bakken op laag vuur. Giet de kersen af en bewaar 1 deciliter kersensap. Smelt in een andere pan 1/2 eetlepel boter en warm de kersen op. Voeg maizena en de kervel toe aan het kersensap. Voeg het sap bij de kersen en laat het zachtjes pruttelen. Leg de varkenshaasjes op de borden en schep de saus erover.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met kersensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven