Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkenshaasje met venkelpuree recept
Varkenshaasje met venkelpuree recept

Varkenshaasje met venkelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de rozemarijn.
Plet het venkelzaad met de rozemarijn in een vijzel.
Voeg peper en zout toe.
Snijd de varkenshaasjes overlangs doormidden.
Bestrooi de varkenshaasjes met het kruidenmengsel.
Bind weer dicht met keukentouw.
Bereid de aardappelpuree.
Kook ondertussen ook de venkel gaar (+ 10 minuten), giet af en mix grof.
Vermeng de aardappelpuree met de venkel.
Kruid met peper, zout en nootmuskaat.
Bak de varkenshaasjes 3 4 minuten aan iedere kant in olijfolie.
Leg er de laatste 3 minuten de kerstomaatjes bij.
Serveer het vlees en de tomaatjes met de venkelpuree.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkenshaasje met venkelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven