Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Varkensvlees reepjes met citroen saus recept
Varkensvlees reepjes met citroen saus recept

Varkensvlees reepjes met citroen saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Rasp de schil van ½ citroen en pers de citroen uit.
Snij het vlees in lange gelijke reepjes .
Klop het ei los met zout, peper, paprikapoeder en het serehpoeder.
Strooi wat paneermeel op een bord.
Rol de reepjes vlees eerst door het ei en vervolgens door het paneermeel.
Meng de yoghurt met het citroensap, de citroenrasp, de gembersiroop en de mayonaise.
Klop het geheel goed door elkaar tot een homogene massa.
Verhit de boter met de slaolie en bak de reepjes varkensvlees hierin in ± 10 minuten rondom bruin en gaar.
Leg de reepjes varkensvlees op warme borden en geef het sausje erbij.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit varkensvlees reepjes met citroen saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven