Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hazenrug met rode bessensaus recept
Hazenrug met rode bessensaus recept

Hazenrug met rode bessensaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 150 graden C. Wrijf de hazenrugfilets in met zout. Verhit de boter in een koekenpan en bak de filets 2 minuten rondom bruin. Neem ze uit de pan en leg ze in een ovenschaal. Schenk het bakvet erover. Schenk de fond met rode wijn in de pan en laat het geheel op half hoog vuur 10 minuten inkoken. Laat de hazenrugfilets in het midden van de oven in 6 minuten rosť worden. Neem de schaal uit de oven en laat de filets even rusten. Voeg al roerend de rode bessengelei toe aan de ingekookte saus tot de gelei is opgelost. Smelt beetje bij beetje al roerend de klontjes boter in de saus. Snijd de filets in plakken. Schep de saus op 4 borden en leg de plakken hazenrugfilets erop.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hazenrug met rode bessensaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven