Allergie informatie: Herten stoofpot
Terug naar het receptIngrediënten
- 600 gram hertenfilet
- 8 jeneverbessen
- 2 blaadjes verse laurier
- 10 peperkorrels
- 1 kleine Spaanse peper
- 20 gram boter
- 1 eetlepel olijfolie
- grof zeezout
- voor de saus:
- 1 fles goede rode wijn
- 50 milliliter balsamicoazijn
- 3 sjalotjes, grof gehakt
- 3 tenen knoflook, geplet met een mes
- 8 jeneverbessen
- 6 kruidnagels
- 1 blaadje verse laurier
- 2 eetlepels bruine suiker
- 30 gram boter
- zeezout
- peper
Meer Recepten
- Stoofpot rundvlees met groenten
Met runderriblappen, bloemkool en koriander uit Belgie
4 porties - 3 uur
Stoofschotels - tobkok - Turkse stoofpot
Met runderpoulet, dadels en paprika uit Turkije
4 porties - 1 uur en 15 minuten
Vlees - anjaschoneveld - Pörkölt (Hongaarse stoofpot)
Met rundvlees, uien en witte paprika uit Hongarije
4 porties - 2 uur en 50 minuten
Stoofschotels - jaccor - Thaise stoofpot
Met rundvlees, paksoi en peper uit Nederland
4 porties - 2 uur en 30 minuten
Stoofschotels - flipje2 - Keniaanse kip courgette stoofpot
Met courgettes, kip en chilipepepers uit Kenia
4 porties - 50 minuten
Groentegerechten - robancona
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Wild
- Herten stoofpot
- Allergieen informatie