Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Konijnenbout in groenten recept
Konijnenbout in groenten recept

Konijnenbout in groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 180 graden C. Verhit de olijfolie in een vuurvaste pan en braad de bouten rondom bruin. Bestrooi de bouten met zout. Pel en snipper de sjalotjes met knoflook. Snijd de tomaten in vieren. Snijd de helft van de bleekselderij in maantjes. Houd de rest achter voor garnering. Snijd de aubergine in kleine blokjes. Voeg de tomaten met bleekselderij en aubergine toe aan de bouten en laat ze even mee smoren. Voeg de rode wijn met kruiden toe. Laat het gerecht in het midden van de oven in 1 uur gaar smoren. Voeg de laatste 10 minuten de mascarpone toe en breng het op smaak met zout. Snijd de achtergehouden bleekselderij in dunne ringetjes en bestrooi het gerecht ermee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit konijnenbout in groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Konijnenbout in groenten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

  • Lijkt mij een heel lekker recept. Gemakkelijk te bereiden. In de oven bijna geen werk.
    Marina gaf dit recept op 2 april 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven