Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps recept
Wraps recept

Wraps


Ingrediënten


Bereidingswijze


Grill voorverwarmen op hoogste stand. Wraps verwarmen volgens gebruiksaanwijzing. In pan groenteschotel samen met kipreepjes verwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Groenteschotel over wraps verdelen en oprollen. Wraps in ovenschaal leggen en bestrooien met kaas. Onder hete grill kaas in ca. 6 minuten laten smelten. Intussen komkommer wassen en in dunne plakjes snijden.

Dressing roeren van yogonaise, azijn, zout en peper. In schaal dressing over komkommer scheppen. Wraps serveren met komkommersalade.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit wraps recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven