Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Wraps met krabpaté, komkommer en Boursin recept
Wraps met krabpaté, komkommer en Boursin recept

Wraps met krabpaté, komkommer en Boursin


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de komkommer en snijd er met behulp van een kaasschaaf lange schijfjes af. Bak de pijnboompitten in een koekenpan lichtjes bruin. Geen olie toevoegen! Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Smeer op de warme wrap een dikke laag Boursin. Leg daarop een laagje komkommerschijfjes. Besmeer deze met een dikke laag krabpaté. Leg hier enkel slablaadjes op. Bestrijk die met een eetlepel pesto en strooi er een handje pijnboompitten op. Rol de wrap op en steek hem vast met enkele prikkers. Snijd de wrap in 3 stukken en serveer met een glas friszure witte wijn zoals een Muscadet, een Chablis of een Riesling.

Serveersuggesties

Variatie: vervang de krabpaté door zalmpaté, zalmmousse, gerookte zalm, gestoomde makreel etc.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit wraps met krabpaté, komkommer en boursin recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven