Allergie informatie: Reuzenslakkenuizen voor kids
Terug naar het receptIngrediënten
- 400 gram kruimeldeeg
- 1oo gram cheddarkaas, geraspt
- 2 eetlepels versgeraspte parmezaanse kaas
- 2 eetlepels tomatenpuree
- 2 eetlepels pesto
- 1 middelgroot ei, losgeklopt, om te bestrijken
- plantaardige olie om in te vetten
Meer Recepten
- Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Heerlijke aardappelkoekjes met rundergehaktschnitseltjes
Met aardappels, rode paprika, magere spekjes uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vlees - adapop - Vis roerbak
Met pangasiusfilet, courgette en broccoli uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - robancona - Zalm met olijventapenade
Met zalmfilet, olijven en ansjovis uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vis en schaaldieren - bettyvandijk - Tomatenroosjes (garnering)
Met tomaten en selderie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Speciale gelegenheden - azuro
- Home
- Recept
- Kinderen
- Feestjes en verjaardags hapjes
- Reuzenslakkenuizen voor kids
- Allergieen informatie