Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Brownies recept
Brownies recept

Brownies


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Roer de zachte boter en de suiker tot een luchtige massa.
Klop de eieren één voor één er doorheen.
Roer er daarna de gesmolten chocolade doorheen en tenslotte de gezeefde bloem, het zout en tenslotte de fijngehakte walnoten.
Spreid het beslag uit op en met bakpapier bekleedde plaat van 25 cm bij 30 cm ongeveer.
Zet dit 25 minuten in een voorverwarmde oven op 180°C
Laat het baksel 10 minuten op de bakplaat afkoelen en snijd het vervolgens met een scherp met in vierkantjes.
Haal de brownies er pas af als ze helemaal koud zijn.
Tip: In plaats van pure chocolade kan men natuurlijk ook witte chocolade gebruiken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit brownies recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven