Maak van bakpapier een bakvorm met een opstaand randje van 20 x 30 cm op de bakplaat.
Meng boter, , en zout(1 stuk) door elkaar en klop dit tot een schuimige massa.
Klop de eieren(2) er één voor één door.
Vervolgens eerst de helft van de maïzena, oploskoffie(2 eetlepels), afgekoelde chocolade en noten erdoor roeren en daarna de andere helft
van deze ingrediënten.
Strijk het deeg(1 stuk) op de bakplaat uit tot een dikte van 1 cm, bak het midden in de oven en laat het op de bakplaat afkoelen.
Klop de boter tot een romig mengsel en roer de gezeefde poeder- en vanillesuiker(1 zakje)(1 zakje) er lepelsgewijs door.
Stort het gebak voorzichtig, verwijder het bakpapier en keer het gebak opnieuw om.
Bestrijk het gebak eerst met de warmgemaakte en gezeefde jam en vervolgens met de botercrème.
Roer het cacaopoeder(1 stuk) en de poedersuiker(1 stuk)(150 gram) door elkaar en bestuif lichtjes hiermee het gebak.
Snijd het gebak ten slotte in vierkantjes.
Serveertips:
Kant-en-klaar brownies blijven luchtdicht verpakt drie dagen vers.
Zonder vulling kunnen ze in de koelkast twee maanden worden bewaard.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine
Gluten
pure chocolade kan sporen bevatten van gluten en Allergie in deeg
Suiker
suiker, vanillesuiker, poedersuiker, vanillesuiker, poedersuiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Ei
pure chocolade kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
Koemelk
deeg, boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
pure chocolade kan sporen bevatten van noten en Allergie in amandelen
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker, poedersuiker, poedersuiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine, pure chocolade, boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.