Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici recept
Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici recept

Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roer de bakpoeder door de bloem. Voeg de boter in stukjes, het ei en de suiker eraan toe. Kneed het beslag tot een glad deeg. Halveer het deeg. Kneed door de ene helft de kaneel en door de andere helft de cacao en de melk. Wikkel de stukken deeg apart van elkaar in vershoudfolie en leg ze ca. 1 uur in de koelkast. Kluts het eiwit. Rol de twee plakken deeg uit tot een rechthoek (ca. 18 x 25 cm). Bestrijk het lichte deeg dun met eiwit. Leg het cacaodeeg er bovenop en bestrijk de bovenkant weer met een dunne laag eiwit. Rol het deeg op zodat er een rol ontstaat. Zet de rol ca. 1 uur in de koelkast. Verdeel de rol in ca. 30 schijfjes. Bedek 2 bakblikken met bakpapier. Bak de schijfjes portiegewijs ca. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. goudbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven