Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Roer de door de .
  2. Voeg de in stukjes, het en de eraan toe.
  3. Kneed het beslag tot een glad deeg.
  4. Halveer het deeg.
  5. Kneed door de ene helft de kaneel en door de andere helft de cacao en de .
  6. Wikkel de stukken deeg apart van elkaar in vershoudfolie en leg ze ca. 1 uur in de koelkast.
  7. Kluts het .
  8. Rol de twee plakken deeg uit tot een rechthoek (ca. 18 x 25 cm).
  9. Bestrijk het lichte deeg dun met .
  10. Leg het cacaodeeg er bovenop en bestrijk de bovenkant weer met een dunne laag .
  11. Rol het deeg op zodat er een rol ontstaat.
  12. Zet de rol ca. 1 uur in de koelkast.
  13. Verdeel de rol in ca. 30 schijfjes.
  14. Bedek 2 bakblikken met bakpapier.
  15. Bak de schijfjes portiegewijs ca. 12 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  16. goudbruin.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eiwit kan sporen bevatten van ei en Allergie in ei en eiwit
  • boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en melk
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
112 kcal
5%1680 kcal
Vetten
7 g.
11%105 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
12 g.
4%180 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
3 g.
3%45 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kaneel-chocoladekoekjes voor diabetici