Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kletskoppen recept
Kletskoppen recept

Kletskoppen


Ingrediënten


4

Bereidingswijze


Rooster de amandelen voor 4 minuten, hak ze vrij grof. Smelt de boter in een steelpan, haal de pan van het vuur.
Meng door de boter eerst de basterd suiker en daarna de bloem, kaneel en een beetje zout. Voeg daarbij 2 theelepels water en de amandelen.

Verdeel het deeg op de bakplaat met een theelepel, dus hoopjes van ongeveer een theelepel.
Doe de kletskoppen in een voor verwarmde oven (175 graden) en bak ze in 8.5 minuten bruin. Ze zijn goed als ze de kleur van karamel hebben.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kletskoppen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kletskoppen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Mm net voor het eerst gemaakt! Ze zijn lekker.
    Jackelien87 gaf dit recept op 17 augustus 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven