Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Maiskoekjes recept
Maiskoekjes recept

Maiskoekjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de eieren los met de suiker en voeg er dan de olie aan toe. Mix gedurende een paar minuten. Voeg er dan het gemalen anijszaad, de bakpoeder, de bakkersgist en het zout aan toe. Mix een minuut goed door en doe er dan beetje bij beetje de gezeefde bloem bij en vervolgens het griesmeel en de maizena. Werk alles goed door elkaar tot er een stevig en soepel deeg is ontstaan. Maak van dit deeg bolletjes ter grootte van een walnoot en maak die iets plat. Doop ze aan de bovenzijde in het losgeklopte eigeel en vervolgens in het sesamzaad. Leg de maisghoriba op een ingevette of met bakpapier belegde bakplaat. Bak de koekjes in het midden van een matig hete oven goudbruin en gaar.

Allergenen Informatie

Voor dit maiskoekjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven